Cursus details

Aanbieder BCO dental
Prijs € 495
< Terug

MIYO Liquid Ceramic System

Voorinschrijving voor de 1-daagse cursus MiYO® Liquid Ceramic systeem.
In verband met grote interesse voor deze cursus, kunt u zich nu al voorinschrijven voor deze cursus om verzekerd te zijn van een plek. Zodra verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van de RIVM bekend zijn, zullen wij u tijdig op de hoogte stellen van de cursusdata.

Wellicht heeft u ondertussen van het MiYO Liquid Ceramic systeem gehoord of bent u zelfs gebruiker.
In samenwerking met de firma Jensen, de fabrikant van het MiYO systeem, werken wij momenteel aan het opzetten van cursussen voor dit systeem. Dit is uiteraard nu niet mogelijk in verband met Covid19 en geplande data zijn uiteraard sterk afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus en het beleid van de RIVM. Dat neemt niet weg dat we ons wel aan het voorbereiden zijn en willen inventariseren hoeveel labs gebruik van deze cursus willen maken.
Er is enorm veel interesse, dus mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u zich nu al inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. Wij zullen u dan tijdig informeren over de aanvangsdatum van de cursus.

MiYO® Liquid Ceramic biedt een volledig nieuwe benadering van de esthetiek.
Het gepatenteerde MiYO® Liquid Ceramic System geeft technici de mogelijkheid om op eenvoudige wijze esthetische restauraties te maken die de natuurlijke tanden in een ultradunne laag overtreffen. MiYO werkt momenteel met alle zirkonium- en lithiumdisilicaatmaterialen en is eenvoudig te integreren in elke laboratorium workflow.